Mój Play: skaczacy zasieg - Mój Play

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

skaczacy zasieg

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   farba101 Ikona

• Kotleciarz
  • Grupa Użytkownik
  • Postów 3
  • Rejestracja Thu, 21 Jun 07
  • Miejscowość:Kielce

Napisano 05 September 2007 - 11:21

Mam pytanie.Czy w waszych samsungach tez tak jest ze ciagle skacze zasieg.Przełacza go z edge na gprs co chwile a jestem w centrum kielc.Zreszta problem jest gdziekolwiek jestem.Do tego czesto rozmowcy mowia ze slabo mnie slychac mimo iz ja ich słysze swietnie.CZy moze to jest problem z softem czy z glosnikiem?Dodam ze wymienialem juz karte sim wiec wina nie lezy po stronie Play
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   SuperNEO Ikona

• Miss Uninversum
  • PipPipPipPipPipPip
  • Grupa Obsługa forum
  • Postów 1505
  • Rejestracja Fri, 09 Mar 07
  • Miejscowość:Warszawa
  • Operator:PLAY
  • Telefon:HTC Sensation
  • Taryfa:Play Abonament
  • Internet w Play?:Nie

Napisano 09 September 2007 - 08:24

Powiem ci tak. To nie wina telefonu tylko nadajników. Ja krece sie po centrum Warszawy i mam cały czas 3G a zaraz brak zasięgu i znowu 3G. Zasięg skacze mi cały czas. Raz w jednym miejscu mam full zasięg a następnego dnia w tym samym już mam mały. A teraz dodaje historię moich zgłoszeń

Opis problemu:
Witam
Ostanie przykłady:
30 08 godz 18:16 (jedno przerwanie) - Warszawa centrum (zasięg Play)
26 08 godz 18:47 (jedno przerwanie) - Warszawa Rembertów (zasięg Play)

Jest ich więcej i z kilko przerwaniami
HISTORIA
Opis problemu:
Zasięg skacze bez względu na czas i miejsce. Tak samo jest z Wapem. Mam zasięg Play a nie roamingowy

Witam
Mieszkam w Warszawie. Mam N73. Od jakiegoś czasu często skacze zasięg. Zdarza się też bardzo często, że zrywa połączenie WAP i muszę się jeszcze raz łączyć a co za tym idzie są pobierane większe opłaty bo po każdym połączeniu sesja liczy się od nowa.
Komentarz zamknięcia:
Witaj. Dziękuję za zgłoszenie. Przykro mi z powodu zaistniałej sytuacji. Czy dotyczy ona jedynie połączeń z WAPem czy również połączeń głosowych? Proszę o podanie dokładniejszej lokalizacji, przykładowych połączeń, podczas których nastąpił brak zasięgu (data, godzina) oraz informację o zasięgu (Play czy roaming). Te informacje pozwolą nam dokładniej zająć się tą sprawą. W odpowiedzi proszę o podanie numeru tego zgłoszenia: 1080899. W przypadku jakichkolwiek pytań proszę do nas pisać. Pozdrawiam, Adam, Obsługa Klienta Play

Komentarz zamknięcia:
Witam Dziękuję za odpowiedź. Abyśmy mogli sprawdzić co się dzieje, konieczne jest podanie konkretnego przykładowego zgłoszenia, które zostało przerwane z powodu braku zasięgu lub w czasie którego zasięg zanikał. Ufam, że szybko uda nam sie znaleźć rozwiązanie. Ponownie prosimy o powołanie się na ten numer zgłoszenia. Pozdrawiam Magda, Obsługa Klienta Play

Komentarz zamknięcia:
Szanowny Panie, Dziękujemy za zgłoszenie z dnia 1 września dotyczące spadku zasięgu na terenie Warszawy. Chcielibyśmy poinformować, iż na terenie Warszawy nadal trwają prace nad uaktywnieniem naszych nadajników, aby móc zapewnić naszym Klientom najlepsze warunki korzystania z naszych usług. Prowadzone działania moga jednak skutkować chwilowymi spadkami zasięgu. W tej chwili w Warszawie uruchomiona została większość nadajników, jednak nadal pracujemy nad uruchomieniem kolejnych. Prace twe nie potrwają długo. W ramach rekompensaty za trudności o których Pan pisze, chcielibyśmy przyznać Panu pakiet 20 darmowych minut do wykorzystania do wszystkich sieci przez 30 dni. Jeśli zgadza sie Pan na taką formę rekompensaty, prosze o kontakt dowolnie wybrana droga i potwierdzenie. Z powazaniem Patryk Lipski Obsługa Kienta Play
0

Strona 1 z 1