witam ja mam takie pytanko tzn mając skończone 18 lat i będąc uczniem technikum (3 klasa) czy mogę wziąść fona w mixie czy niestety
Jakie dokumenty do MIXa?
Napisano 13 October 2008 - 17:57
chojny90 napisał:
mając skończone 18 lat i będąc uczniem technikum (3 klasa) czy mogę wziąść fona w mixie czy niestety
niestety 18 lat nie wystarczy, musisz mieć jeden z poniższych dokumentów:
a.legitymacja emeryta lub rencisty lub zaświadczenie poświadczające fakt otrzymywania emerytury lub renty (nie starsze niż 30 dni) legitymacja rencisty musi być ważna przez cały okres trwania umowy
b.decyzja o przyznaniu emerytury lub renty (decyzja o nadaniu renty musi być ważna na cały okres obowiązującej umowy )
c. decyzja o przyznaniu zasiłku przedemerytalnego wystawiona przez ZUS lub Urząd Pracy
d. zaświadczenie o wielkości użytków rolnych wystawione przez Urząd Gminy
e. potwierdzenie wpłaty KRUS (wpłata nie starsza niż 3 miesiące)
f. potwierdzenie wpłaty ZUS; (patrz data deklaracji ) możliwość przedstawienia ZUS DRA lub ZFA lub zaświadczenie o nie zaleganiu płatności ZUS ( nie starsze niż 1 miesiąc)
g. zaświadczenie o zatrudnieniu (oryginał)
h. legitymacja studencka lub indeks, aktualne zaświadczenie z dziekanatu (nie starsze niż 30 dni)
i. legitymacje studium policealnego, szkoły policealnej ,kolegium
j. legitymacja służb mundurowych
k.legitymacje służbowe (tylko wydane przez urzędy państwowe) - nie są honorowane identyfikatory oraz legitymacje służbowe firm prywatnych
l. bieżący rachunek za telefon komórkowy lub faktura z saldem zero (honorujemy również rachunki za telefon w Play)
m. bieżący rachunek za telefon stacjonarny lub faktura z saldem zero
n. bieżący rachunek za prąd, gaz lub faktura z saldem zero
o. bieżący rachunek za telewizję kablową lub faktura z saldem zero - tylko i wyłącznie(Cyfra Plus, Polsat Cyfrowy, N, Aster, UPC, Multi Media)
Jeśli nie masz jednego z wyżej wymienionych dokumentów i chcesz podpisać umowę musisz zapłacić kaucję 750zł
Napisano 16 October 2008 - 19:53
Aha. No to zajebioszczo. Biorę dowodzik i legitymację ,,partyjną'' i lecę do play. Kusi mnie mini mix a jeszcze teraz jak te telefony potanieją to już w ogóle, no chyba że jeszcze coś wykombinuje.
I jeszcze jedno. Jak się zdecyduję na coś konkretnego to ile może trwać przeniesienie numeru z play karty na np. mini mix?
I jeszcze jedno. Jak się zdecyduję na coś konkretnego to ile może trwać przeniesienie numeru z play karty na np. mini mix?

Logowanie