Jakie dokumenty do MIXa?
Napisano 03 September 2007 - 22:24
Czytałem regulamin, ale nie wiem czy dobrze zrozumiałem, totez chcialbym sie upewnic.
Czy do podpisania umowy w Play MIX wystarczy dowód osobisty? Czy potrzebne sa jakiess zaswiadczenia o zarobkach? Bo wydaje mi sie ze w regulamnie nic nie pisze na ten temat?
Pozdrawiam.
Czy do podpisania umowy w Play MIX wystarczy dowód osobisty? Czy potrzebne sa jakiess zaswiadczenia o zarobkach? Bo wydaje mi sie ze w regulamnie nic nie pisze na ten temat?
Pozdrawiam.
Napisano 05 September 2007 - 19:01
Mam pytanie:
chciałbym podpisać umowę lecz z tego co przeczytałem trzeba mieć jakiś dowód wypłacalności. Mam ukończone 18 lat i dowód osobisty lecz nie pracuje. Czy związku z tym muszę przyjść z rodzicami? Nie mam własnego konta wiec nie mam jak dokonać zakupu z zaświadczeniem o wypłacalności.
chciałbym podpisać umowę lecz z tego co przeczytałem trzeba mieć jakiś dowód wypłacalności. Mam ukończone 18 lat i dowód osobisty lecz nie pracuje. Czy związku z tym muszę przyjść z rodzicami? Nie mam własnego konta wiec nie mam jak dokonać zakupu z zaświadczeniem o wypłacalności.
Napisano 05 September 2007 - 22:53
a nie masz legitymacji studenckiej?
Napisano 25 October 2007 - 15:06
mam pytanko, niestety nie znalazlem nigdzie na nie odpowiedzi, ukonczylem wlasnie 18 lat, niestety nie zarabia, nie pracuje, ale sa placone na mnie alimenty od ojca, regularnie co miesiac, oczywiscie ucze sie dalej, alimenty pobiera na mnie oczywiscie moja mama, i tu moje pytanie, czy moglbym wziasc na siebie oferte mix, gdybym okazal dowod(swoj), odcinki alimentacyjne, + wyrok sadu o alimenty? czy jednak nie da rady?? bo na odcinku od alimentow adresatem jest moja mama a nie ja
Dodam jedna rzecz: troche poczytałem o alimentach i dowiedzialem sie tego: dziecko kończy 18 lat – pieniądze są przelewane na jego konto, lub wysyłane pocztą na jego nazwisko.
wiec czy na alimenty moglbym wziasc oferte mix?
Dodam jedna rzecz: troche poczytałem o alimentach i dowiedzialem sie tego: dziecko kończy 18 lat – pieniądze są przelewane na jego konto, lub wysyłane pocztą na jego nazwisko.
wiec czy na alimenty moglbym wziasc oferte mix?
Napisano 25 October 2007 - 17:05
Dokumenty (łącznie z typami rachunków) masz wszystkie wypisane na playmobile.pl. Mogą być tylko takie, jakie są tam wyszczególnione.
Napisano 25 October 2007 - 22:20
jest jeszcze inna alternatywa, otoz jestem w vectrze wpisany jako nabywca, na fakturze vat za vectre telewizja kablowa+ internet widnieje imie i nazwisko moje oraz mamy, czy w takim wypadku bede mogl wziasc oferte mix? Dokumenty juz mam, dowod + rachunek, chodzi mi tylko o to czy nie przyczepia sie, do 2 nazwisk(2 roznych nazwisk, ja mam po ojcu biologicznym) na rachunku. I rachunek musi byc oplacany przed terminem platnosci?
Napisano 26 October 2007 - 08:16
rafcio007, Jezeli na rachunku za kablowke sa Twoje dane i takie same dane masz na dowodzie osobistym to nic nie stoi na przeszkodzie zeby podpisac umowe z PLAY. Rachunek musi oczywiscie byc oplacony w terminie
To ze widnieje na nim imie i nazwisko Twojej matki w niczym nie przeszkadza
Napisano 06 November 2007 - 23:41
punkt1
dowod osobisty
punkt2
g) legitymacja studencka lub aktualne zaświadczenie z dziekanatu(nie starsze niŜ 30
dni) albo indeks
mam nadzieje ze pomogłem;)
SPRAWDŹ JAK NIE WIERZYSZ:
http://web.playmobil..._umowy_0_17.pdf
nowy od 18.11.2007
http://web.playmobil...txw_v_0_19_.pdf
dowod osobisty
punkt2
g) legitymacja studencka lub aktualne zaświadczenie z dziekanatu(nie starsze niŜ 30
dni) albo indeks
mam nadzieje ze pomogłem;)
SPRAWDŹ JAK NIE WIERZYSZ:
http://web.playmobil..._umowy_0_17.pdf
nowy od 18.11.2007
http://web.playmobil...txw_v_0_19_.pdf
dzień dobry chciał bym zareklamować BRAK ZASIĘGU W WINDZIE jeśli to sie nie zmieni rozwiąże umowę z wami:))))))))))))))))))))
Napisano 25 November 2007 - 17:15
no to kiszka panowie, nie bede mogl wziasc oferty mix na siebie ;/
biezacy rachunek za telewizja kablowa lub faktura z saldem zero-tylko i wylacznie(Cyfra Plus, Polsat Cyfrowy, N, Aster, UPC, Multi Media) a
a ja mam rachunke za telewizja kablowa i internet w Vectrze ;/ wiec nie ma juz zadnej mozliwosci zeby go przyjeli?? zostaje czekac az rodzic dowod wyrobi i wezmie na siebie ;/
biezacy rachunek za telewizja kablowa lub faktura z saldem zero-tylko i wylacznie(Cyfra Plus, Polsat Cyfrowy, N, Aster, UPC, Multi Media) a
a ja mam rachunke za telewizja kablowa i internet w Vectrze ;/ wiec nie ma juz zadnej mozliwosci zeby go przyjeli?? zostaje czekac az rodzic dowod wyrobi i wezmie na siebie ;/

Logowanie