vanderort napisał:
gawor06 napisał:
witam! sorrki ze ponawiam ale zadnym z tych sposobow nie moge odpalic mobilnego gg na moim fonie... dostalem dzis tel zastepczy (z370) i po ust profilu internet wlaczam mobilne gg i jest: sprawdzam=> Łączę=> sprawdzam połączenie i tak w kolko a po parunastu sekundach wyskakuje ze "prawdopodobnie korzystasz z profilu WAP" mimo ze ust jest internet...
Witam, mam ten sam problem. NApisałem do GG help żeby mi powiedzieli co mam zrobić skoro ustawione mam na internet a dodatkowo zgodnie z zaleceniami podanymi na strone GG a także już zapłaciłem sms-em za ich usługę z której nie mogę korzystać. Wysłalem e-maila już ponad tydzień temu i Ci łosie z GG milcza do dziś pop prostu totalna olewka. Radze omijać takie komunikatory jak GG szerokim łukiem.
Witam ponownie,
Zeby byc sprawiedliwym powiem, że jednak wczoraj doczekałem się odpowiedzi o łaskawców z GG. (dziwnym zbiegiem okoliczności mail dotarł 1 dzień po wygaśnięciu terminu opłaty za uzywanie GG, więc konieczne było wysłanie kolejnego sms-a)
Powiedzieli mi że tak to juz jest z samsungami (a dokladnie: "jest to taki specyficzny telefon") i poradzili mi sciągnąć wersję beta ze strony www.mobile.gadu-gadu.pl/beta/.
Oczywiście sciągnąłem, ale poza tym że interfejs jest minimalnie zmieniony nie jest wcale lepsza ta wersja. Tym razem wyskakuje nie komunikat o WAP ale poprostu że brak połączenia z internetem (opera mini 4.0 nie ma z tym najmniejszych problemów)
Wniosek: skoro inne aplikacje działają bez zarzutu to poprostu GG jest niedopracowane i tyle.
[ Dodano: 2007-11-16, 11:25 ]
sorki ta strona to www.mobile.gadu-gadu.pl/beta/
[ Dodano: 2007-11-16, 11:25 ]
sorki ta strona to www.mobilne.gadu-gadu.pl/beta/