LG KU311 czy Samsung SGH-L760 ?
Napisano 06 September 2007 - 11:47
no tu super
qurcze, mam dylemat co wziąść: l760 czy z630 :/ i najważniejsze żeby ekran, zdjęcia nie były gorsze niż w moim aktualnym k750;) boję się że ekran w tym l760 będzie nie najlepiej sobie radził z fotkami itp:/ w l760 da się zmiinmalizować radio/mp3 a w z630??
Napisano 01 October 2008 - 12:55
czesc
mam telefon LG KU311 i nie wiem co mi sie stalo z karta pamieci mam orginalna karte i mam ja wsadzona w telefonie jeszce wczorja wszystko miala i ppotem zobaczylam wieczorem a wszystko mi sie poprzestawialo czemu??
a jak patrze na karte pamieci to napierw bylo wszystko a jak mi sie wszystko poprzestawialo pozniej to nic juz nie ma na karcie czemu i nie wiem jak to odzyskac a jak biore utwurz nowy folder to pisze za malo miesjca na telkefonie a ja na karcie mam cale 512MB i jeszce miala tam polowe karty zapelnionej dobrze ze se wrzucilam na kompa wszystko ale jak chce to wrzucic z kompa na telefon to mi pisze ze nie mozna wrzucic i wyskakuje jakis blad
czemu??? :?:
prosze pomozcie pils odpwiedcie :!:
[ Dodano: 2008-10-01, 13:56 ]
plis pomozcie
mam telefon LG KU311 i nie wiem co mi sie stalo z karta pamieci mam orginalna karte i mam ja wsadzona w telefonie jeszce wczorja wszystko miala i ppotem zobaczylam wieczorem a wszystko mi sie poprzestawialo czemu??
a jak patrze na karte pamieci to napierw bylo wszystko a jak mi sie wszystko poprzestawialo pozniej to nic juz nie ma na karcie czemu i nie wiem jak to odzyskac a jak biore utwurz nowy folder to pisze za malo miesjca na telkefonie a ja na karcie mam cale 512MB i jeszce miala tam polowe karty zapelnionej dobrze ze se wrzucilam na kompa wszystko ale jak chce to wrzucic z kompa na telefon to mi pisze ze nie mozna wrzucic i wyskakuje jakis blad
czemu??? :?:
prosze pomozcie pils odpwiedcie :!:
[ Dodano: 2008-10-01, 13:56 ]
plis pomozcie
Napisano 02 October 2008 - 06:10
monia1653 napisał:
biore utwurz nowy folder
a mnie się wydaję że jednak utwórz
monia1653 napisał:
to pisze za malo miesjca
raczej jest napisane
Więcej błędów nie wyłapałem bo jest środek nocy jak dla mnie....
A jeśli chodzi o samą treść to tak jak osoby powyżej - nie rozumiem.
i600.pl - forum dla userów Samsunga i600!!! (dawne lua.pl)
Uważasz że moje wypowiedzi są chamskie i niegrzeczne? Masz pecha, jestem Andrew i mnie wolno.
Uważasz że moje wypowiedzi są chamskie i niegrzeczne? Masz pecha, jestem Andrew i mnie wolno.
Napisano 02 October 2008 - 19:52
dobra widzę ze niektórzy nie rozumieją
mam telefon LG KU311 i mam orginalną kartę pamięci tak jak mi dali w sieci play i miałam jeszcze wszystko jakieś 5 minut po tym jak to pisałam i potm ktos do mnie zadzwonil i nie miałam juz tego dzwonka co przed tem miałam go na karcie ustawionego tylko jakis orginalny z play i odbieram i che go przestawic
wchodze wiec na multimedia i tam mam karte pamieci wchodze tam a tam nic pusto a mialam tam wszystko
zapisalam to wczescniej na kompie moim i jak chce to wrzucic z powrtoem na telefon to mi wyskakuje ze za malo miejsca na telefonie a mama cala karte pamieci wolna czemu nie moge tego odzyskac i czemu nie ma na niej plików?? plis pomozcie
mam telefon LG KU311 i mam orginalną kartę pamięci tak jak mi dali w sieci play i miałam jeszcze wszystko jakieś 5 minut po tym jak to pisałam i potm ktos do mnie zadzwonil i nie miałam juz tego dzwonka co przed tem miałam go na karcie ustawionego tylko jakis orginalny z play i odbieram i che go przestawic
wchodze wiec na multimedia i tam mam karte pamieci wchodze tam a tam nic pusto a mialam tam wszystko
zapisalam to wczescniej na kompie moim i jak chce to wrzucic z powrtoem na telefon to mi wyskakuje ze za malo miejsca na telefonie a mama cala karte pamieci wolna czemu nie moge tego odzyskac i czemu nie ma na niej plików?? plis pomozcie
Napisano 03 October 2008 - 22:28
monia1653 napisał:
kaj karta mogla zakonczyc swa zywotnosc sokro telkefon ma pol roku
[ Dodano: 2008-10-03, 15:44 ]
monia1653, jestem spok
[ Dodano: 2008-10-03, 15:44 ]
monia1653, jestem spok
A jaki producent karty? Kingston? To nic dziwnego....
Kartę powinnaś sformatować od nowa - czasami pomaga, chyba że masz na niej ważne dane to poszukaj na necie programów do odzyskiwania danych.
Z kart polecam sandiski, pretec'ki... poczytaj na necie co ma dobre opinie a co nie.

Logowanie