Witam, jestem nowy na tym forum i z góry przepraszam jeśli temat jest w nieodpowiednim dziale.
Jakiś miesiąc temu kupiłem telefon (LG SWIFT(Gt540)). Wgrałem androida 2.3.7 (Używałem sieci heyah).
Wtedy już nie mogłem skonfigurować internetu.
Wgrałem od nowa 2.1 przy czym kupując karte z PLAY.
Nie mogę skonfigurować poprawnie internetu.
Moje ustawienia są następujące :
Nazwa : Play Internet
APN : Internet
Proxy : nie ustawione
Port : nie ustawione
Nazwa użytkownika : nie ustawione
Hasło : nie ustawione
Serwer : nie ustawione
MMSC : nie ustawione
PROXY DLA MMS : nie ustawione
PORT MMS : nie ustawione
MCC : 260
MNC : 06
Typ uwierzytelniania : brak
Typ APN : default,supl
Na tych ustawieniach niestety internet niedziała pomimo włączonego przsyłu danych.
Ktoś ma jakieś porady ?
Strona 1 z 1
Konfiguracja PLAY
Napisano 05 March 2012 - 17:33
To wcale nie jest wypasiony złom kolego
.
Dobra internet działa tylko wyświetla mi się od czasu do czasu komunikat : "Utracono dane w roamingu".
Wiem co oznacza literka R przy zasięgu (korzystanie z nadajników plusa). Tylko jak pozbyć się tego niepotrzebnego komunikatu ?
Dobra internet działa tylko wyświetla mi się od czasu do czasu komunikat : "Utracono dane w roamingu".
Wiem co oznacza literka R przy zasięgu (korzystanie z nadajników plusa). Tylko jak pozbyć się tego niepotrzebnego komunikatu ?
Napisano 05 March 2012 - 17:49
gremlin, większość twoich postów o 'wypasionym złomie' to po prostu spam
Niezależny, tego komunikatu nie da się wyłączyć
Niezależny, tego komunikatu nie da się wyłączyć
Szukałeś gier, aplikacji, muzyki, tapet i innych plików na swój telefon? A może fachowej pomocy? Właśnie je znalazłeś! Raczkujące forum z profesjonalną pomocą, downoadem i sympatycznymi osobami zawsze Ci pomoże! Zachęcam do rejestracji!
Forum LG Mini GD880!
Forum LG Mini GD880!
Napisano 05 March 2012 - 19:46
Spróbuj
Szukałeś gier, aplikacji, muzyki, tapet i innych plików na swój telefon? A może fachowej pomocy? Właśnie je znalazłeś! Raczkujące forum z profesjonalną pomocą, downoadem i sympatycznymi osobami zawsze Ci pomoże! Zachęcam do rejestracji!
Forum LG Mini GD880!
Forum LG Mini GD880!
Strona 1 z 1

Logowanie